dilluns, 20 de juny del 2011

Aules de reforç

Les aules de reforç complementen el rendiment acadèmic dels alumnes adquirint tènciques d'estudi, organització, esquematització i estructura del treball. Cada alumne té el seu ritme per l'adquisició d'aprentatges.

Per aquest motiu, les aules de reforç són una ajuda pels alumnes que tenen unes necessitats educatives especials, ja siguin nouvinguts o alumnes amb problemes d'aprenentatge. Per tant, aquestes aules atenen a la diversitat. En el transcurs del curs, en les aules es fan seguiments per a cada alumne d'una manera indiviadualitzada i d'aquesta manera es potencien les capacitats dels alumnes i es proporcionen diferents estratègies d'aprenentatge per poder evolucionar i adquirir les competències bàsiques corresponents.

Baix el meu punt de vista, les aules de reforç poden ser molt beneficioses pels alumnes. Són molt semblants a les aules d'acollida, l'única diferencia és que, les aules d'acollida són per alumnes nouvinguts per aprendre la llengua vehicular i les aules de reforç són aules on van els alumnes que tinguin unes necessitas d'apenentatge més constants. 

Tot i així les aules d'acollida es fan en les mateixes hores de l'assignatura de català, en canvi les aules de reforç es produeixen o bé fora del període lectiu o bé dins. Igualment, aquest recurs és molt útil per a alumnes que necessiten una ajuda i un suport, és a dir, que tenen unes necessitats educatives especials. Amb aquestes ajudes, els alumne podran adquirir molta més autonomia i desenvolupar-se per si sol en les teves tasques individualment.
A continuació, es presenta:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada